Stiri de ultima ora

Cisternă cu sodă caustică, răsturnată la ieşirea din municipiul Huşi | FOTO

Cisternă cu sodă caustică, răsturnată la ieşirea din municipiul Huşi | FOTO
Actualitate
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că autocisterna încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat vineri, pe DN 24 B, în apropierea municipiului Huşi, şoferul fiind rănit în urma accidentului.

"Evenimentul a fost anunţat prin 112 la ora 17.53. Din primele verificări, autocisterna este înmatriculată în Republica Moldova şi era condusă de un bărbat de 49 de ani, din Republica Moldova. Evenimentul a avut loc pe DN 24 B, într-o curbă la dreapta, semnalizată corespunzător, autocisterna s-a răsturnat în partea stângă a direcţiei de deplasare", a spus Gheorghiţă.

La rândul său, Florin Burghelea, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, a spus că scurgerile din cisternă sunt minore şi nu prezintă pericol.

"Nu este niciun fel de pericol, într-adevăr a fost un accident rutier, cisterna este răsturnată în decor, aşteptăm să vină o firmă pentru a o repune pe roţi şi eventual transportarea acesteia din zona noastră, de aici. Deocamdată sunt nişte scurgeri minore, fără niciun fel de problemă", a spus Burghelea.

Şoferul cisternei a fost transportat la spital.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, fiind întocmit dosar penal pentru de vătămare corporală din culpă.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier se circulă pe un singur sens, alternativ, în zona producerii accidentului.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus