Stiri de ultima ora

Cioloş refuză să spună dacă va vota pentru candidata penală propusă de Franţa în Comisia Europeană: Vom solicita acelaşi timp de informaţii

Cioloş refuză să spună dacă va vota pentru candidata  penală  propusă de Franţa în Comisia Europeană:  Vom solicita acelaşi timp de informaţii
Actualitate
Dacian Cioloş răspunde la provocarea lansată de Daniel Funeriu, cu privire la candidata propusă de Franţa în Comisia Europeană, însă nu afirmă clar dacă va vota pentru sau împotriva acesteia, în condiţiile în care propunerea lui Macron are probleme penale. Cioloş afirmă că va analiza informaţiile despre candidată.

"Pentru că în spațiul public din România au apărut numeroase întrebări și opinii legate de poziția europarlamentarilor PLUS față de candidaturile la posturile de comisari europeni, facem următoarele precizări:

1. Europarlamentarii PLUS îi vor trata în mod egal pe toți candidații. Și pe cel a român, și pe cel francez, și pe oricare alt candidat pentru un post de comisar european. Vom folosi aceleași criterii de evaluare: raportarea la valorile Uniunii Europene și angajamentul de a respecta aceste valori, integritatea candidatului și posibilele conflicte de interese.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus