Stiri de ultima ora

Cinci procurori, printre care Adina Florea şi Mihaiela Iorga, numiţi în Secţia de anchetă pentru mandate de trei ani

Cinci procurori, printre care Adina Florea şi Mihaiela Iorga, numiţi în Secţia de anchetă pentru mandate de trei ani
Actualitate
Plenul CSM a validat marţi, rezultatele concursului pentru funcţiile de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, numind astfel cinci procurori pentru mandate de trei ani. Printre aceştia se numără Adina Florea şi Mihaiela Moraru-Iorga.

1 afişăre

Cinci procurori, între care Adina Florea şi Mihaiela Iorga, numiţi în Secţia de anchetă pentru mandate de trei ani

Decizia a fost luată cu 13 voturi pentru şi cinci voturi nule.

Procurorii care au candidat pentru o funcţie de execuţie în cadrul Secţiei de anchetare a infracţiunilor din justiţie şi au fost declaraţi admişi, sunt, în ordinea punctajului obţinut, Adina Florea, Sorin Eugen Iasinovschi, Nicolae Marin, Mihaiela Moraru-Iorga şi Zarafina Puiu.

Secţia de anchetare a infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului General a devenit operaţională în luna octombrie 2018. Şeful acestei structuri este Gheorghe Stan, fostul adjunct al Inspecţiei Judiciare. Această Secţie anchetează infracţiunile săvârşite de magistraţi, inclusiv de către membrii CSM. Toate dosarele aflate pe rolul parchetelor din ţară şi de la DNA, în care sunt implicaţi procurori şi judecători, sunt instrumentate de această Secţie. În momentul în care a devenit operaţională, Secţia a primit peste 1.400 de dosare.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus