Stiri de ultima ora

Chrissy Teigen, soţia lui John Legend, a postat prima fotografie cu fetiţa cuplului pe Instagram - FOTO

Chrissy Teigen, soţia lui John Legend, a postat prima fotografie cu fetiţa cuplului pe Instagram - FOTO
Actualitate
Fericita mămică a distribuit o fotografie cu fetiţa ei, Luna, pe Instagram, despre care a scris: "Hi my Lulu".

Cuplul a anunţat naşterea micuţei pe reţelele de socializare, unde Chrissy Teigen a scris: "A sosit! Luna Simone Stephens, suntem atât de îndrăgostiţi de tine! Şi foarte somnoroşi. Extrem de smonoroşi!", alăturând o imagine de la spital cu datele privind greutatea micuţei: 3.033 kg.

John Legend a postat şi el pe Twitter un text aniversar, spunându-le fanilor: "Dragostea noastră a sosit! Luna Simone Stephens, născută joi, 14 aprilie. Nu putem fi mai fericiţi!".

Un apropiat al cuplului a descris-o pe micuţă ca fiind "o copie în miniatură a lui Chrissy", având câteva trăsături şi de la tatăl ei.

"Luna are obrăjorii drăguţi, rotunzi şi arată deja ca un bebeluş model. Este cea mai fericidă perioadă din viaţa lor. Sunt părinţi naturali. O privesc pe Luna ca pe o binecuvântare pentru că nu le-a fost uşor să conceapă un copil", a declarat aceeaşi sursă.

Cuplul a vorbit deschis despre dificultăţile întâmpinate în timp ce încercau să conceapă un copil, iar Teigen a dezvăluit anul trecut că a recurs la fertilizare in vitro şi că, de asemenea, a ales sexul bebeluşului.

La începutul acestui an, modelul american a declarat pentru People: "Nu numai că o să avem o fetiţă, dar tot noi am ales-o din embrion. Am fost încântată. John va fi cel mai bun tată pentru o fetiţă. Asta m-a bucurat".

"Doar gândul că o să îl văd cu fetiţa noastră m-a bucurat enorm. Cred că merită să aibă o fetiţă. Merită să aibă acea conexiune dintre un tată şi fiica lui. O să avem şi un băiat. O să ajungem şi acolo. Cu siugranţă, este foarte norocos că va avea o fetiţă", mai comentase Chrissy.

Cântăreţul John Legend are în palmares zece premii Grammy. Muzicianul american, în vârstă de 37 de ani, a început o relaţie cu modelul Chrissy Teigen, în vârstă de 30 de ani, în anul 2007. Cei doi s-au logodit în 2011 în timpul unei vacanţe petrecute în Insulele Maldive.

John Legend şi Chrissy Teigen s-au căsătorit pe 14 septembrie, 2013, pe malul lacului Como din Italia, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului. Printre invitaţi s-au aflat rapperul Kanye West şi modelul şi actriţa Brooklyn Decker. Aceasta din urmă a fost dominişoară de onoare.

Chrissy Teigen a purtat o rochie de mireasă creată de Vera Wang. Ceremonia a fost urmată de o recepţie marcată de multe pasaje muzicale asigurate de veteranul hip-hop Biz Markie în calitate de DJ.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus