Stiri de ultima ora

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, deschis la Poiana Brașov

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, deschis la Poiana Brașov
Actualitate
Primăria Brașov a deschis marți, la Poiana Brașov, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT), destinat turiștilor și tuturor celor interesați să afle cât mai multe amănunte despre stațiune și municipiu, evenimente care se desfășoară pe parcursul anului, trasee, masă, cazare etc.

"Este un centru modern și un proiect foarte important pentru municipalitate. Pe de o parte, de aici se pot afla evenimentele care se desfășoară în Poiana Brașov și în Masivul Postăvarul, tot ce înseamnă divertisment, evenimente culturale, masă, cazare, starea pârtiilor și, nu în ultimul rând, informații despre activitățile de divertisment care se desfășoară în municipiul Brașov și în zonele limitrofe. Pe lângă platforma informativă de la nivelul Primăriei Brașovului, acest centru vine cu o platformă informatică pe care o pot accesa turiștii din care pot afla tot ceea ce se întâmplă în Poiana Brașov ca și activități. Nu ne vom opri aici. Un centru similar pe perioada sezonului de ski va fi funcțional și în Masivul Postăvarul, ca și etapă următoare a acestui proiect", a declarat, la inaugurarea centrului, administratorul public al Brașovului, Miklos Sandor Gantz.

Site-ul de promovare și informare al CNIPT este www.poianabrasovinfoturist.ro și cuprinde o bază de date cu informații despre Poiana Brașov: structuri de primire turistice (hoteluri, moteluri, pensiuni, vile, campinguri), atracții turistice, hărți și trasee turistice, căi de acces, evenimente, adrese utile, informații utile, în limbile română, franceză, engleză și germană. Turiștilor li se oferă prin intermediul CNIPT materiale de promovare și informare turistică cum sunt hărți, pliante, broșuri și orice alte informații despre stațiune.

"Salutăm deschiderea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Poiana Brașov și sperăm că ne vom putea îndeplini propriul obiectiv de promovare și dezvoltare al stațiunii la nivelul pe care toată lumea și-l dorește. În parteneriatul pe care-l avem cu Primăria Brașov putem să susținem aceste activități de promovare în cele mai bune condiții. Era nevoie de acest centru (...) pentru turiștii interesați de ceea ce oferă această stațiune montană", a afirmat directorul executiv al Asociației de Promovare Turistică a stațiunii, Marius Mihulin.

Centrul se află în apropierea stației Regiei Autonome de Transport din stațiune și are program de funcționare zilnic între orele 10.00-18.00, iar duminică între orele 10.00-14.00.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus