Stiri de ultima ora

Ce s-a întâmplat în realitate la Kaufland Odorheiul Secuiesc: Filmarea de pe camerele de supraveghere din momentul incidentului (VIDEO)

Ce s-a întâmplat în realitate la Kaufland Odorheiul Secuiesc: Filmarea de pe camerele de supraveghere din momentul incidentului (VIDEO)
Actualitate
Jurnalistul Lucian Mîndruță a documentat acest caz pentru a prezenta exact ce s-a întâmplat în respectivul caz și nu ce a apărut în spațiul public. Acesta a vorbit atât cu directorul magazinul care este chiar român, cât și cu șeful ANPC pe regiune, dar și cu cel care a făcut filmulețul ce a devenit viral.

Mai mult, Lucian Mîndruța a prezentat și imaginile complete și needitate surprins de camere de supraveghere ale magazinul din momentul în care avea loc incidentul.

Ce s-a întâmplat în realitate la Kaufland Odorheiul Secuiesc : Filmarea de pe camerele de supraveghere din momentul incidentului

Un prim detaliu scos acum la evidență este felul în care clientul provoacă. Acestuia i-a fost spus perfect în românește la sosirea la magazin că acesta se deschide abia la ora 10, dar a mai venit de două ori.

Ultima dată, când are loc și conflictul, acesta i-a spus chiar în maghiară vânzătoare să îi explice de ce pentru mâncare se deschide la 10 când în partea cealaltă e deschide de la 8. În plus filmarea postată de acesta nu este și cea integrală.

În plus, directorul ANPC , Sorin Susanu, susține că știrea prin care și inspectorii OPC care au efectuat controlul de la Kaufland Odorheiul Secuiesc au fost refuzați pentru că vorbea în română a fost una falsă. “Nu s-a intamplat asa. Inspectorii NU au fost refuzat i, dar nu s-au putut intelege”, spune acesta
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus