Stiri de ultima ora

Cazul femeii ucise în faţa grădiniţei în Capitală. Soţul victimei, condamnat la închisoare pe viaţă

Cazul femeii ucise în faţa grădiniţei în Capitală. Soţul victimei, condamnat la închisoare pe viaţă
Actualitate
Magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au condamnat pe soţul directoarei de grădiniţă, acuzat că a înjunghiat-o pe aceasta mortal chiar în faţa instituţiei la începutul anului, în condiţiile în care aceasta avea un ordin de restricţie împotriva lui, la închisoare pe viaţă. Decizia nu este definitivă.

75 afişări

Cazul femeii ucise în faţa grădiniţei în Capitală. Soţul victimei, condamnat la închisoare pe viaţă

"În baza art. 188 alin. 1 – art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal condamnă inculpatul BOTAN MARIUS-CRISTIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat comis asupra unui membru de familie, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti, din 29 noiembrie 2018.

Hotărârea magistraţilor poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, înjunghiată mortal de către soţ, într-o grădiniţă din Sectorul 2 al Capitalei, în ianuarie 2018, avea ordin de restricţie împotriva acestuia din noiembrie 2017, cu o durată de 6 luni, fiind emis de Judecătoria Sectorului 2. Ea a murit ulterior la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

Femeia avea certuri dese cu soţul său, iar în unele nopţi dormea în sediul grădiniţei de frică să nu meargă acasă, potrivit mărturiilor unei vecine." Eu ştiu că sunt căsătoriţi, dar aveau probleme, se certau, sunt doi copii la mijloc, erau nopţi când ea rămânea să doarmă în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă. Să fie vreo 5-6 ani de când funcţionează grădiniţa", a declarat, pentru MEDIAFAX, atunci, o vecină.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) au precizat, la acea vreme, pentru MEDIAFAX, că grădiniţa, care se numeşte Funnyland, nu era acreditată de către Ministerul Educaţiei.

Articole similare :
comments powered by Disqus