Stiri de ultima ora

Carne expirata si apa infestata la o cabana din Poiana Brasov. Reactia patronului: "Daca eu nu crap, nu crapa nimeni"

Carne expirata si apa infestata la o cabana din Poiana Brasov. Reactia patronului: Daca eu nu crap, nu crapa nimeni
Actualitate
Campania "Inspectorul Vacanta" lansata de Stirile ProTV isi propune sa schimbe in bine fata turismului romanesc. Filmati, fotografiati sau scrieti si postati pe site-ul nostru www.stirileprotv.ro.

Ati muncit un an intreg pentru o vacanta de vis iar cand ajungeti acolo realitatea este alta? Primiti servicii turistice de proasta calitate? Nu stati cu mainile in san! Atunci cand gazdele nu isi respecta promisiunile si simtiti ca ati dat banii degeaba, semnalati-ne tot ce v-a stricat concediul.

Poiana Brasov este una dintre statiunile de top de la noi. Nu te astepti ca odata ajuns acolo sa bei apa infestata ori sa primesti alimente expirate. Si totusi autoritatile au descoperit ca apa este plina de bacterii periculoase la Cabana Postavarul, dupa ce mai multe tinere au ajuns la spital cu toxiinfectie.

Probleme sunt si la Restaurantul Caprioara, care a fost inchis, iar administratorul amendat dupa ce inspectorii ANPC au gasit mancare veche.

Deasupra Poienii, la peste 1600 de metri altitudine, troneaza cabana Iulius Romer, cunoscuta sub numele de Cabana Postavaru.

Toate potecile si partiile de schi din masiv te aduc aici, pe terasa scaldata in soare, de unde poti admira in zare culmile semete ale Bucegilor.

A fost construita acum doua secole de sasi si incearca sa duca mai departe traditiile batranilor montaniarzi, asa ca este cea mai veche din Carpati.

Cabana Iulius Romer este singura din Masivul Postavarul care este deschisa si peste vara si astfel este un popas obligatoriu pentru toti cei care fac ture prin zona si evident majoritatea isi refac fortele cu un pahar de apa de izvor.

Imaginea romantata a locului este insa tulburata de o descoperire extrem de neplacuta: apa de izvor care ajunge la robinetele din cabana e plina de e-coli. Constatarea a fost facuta dupa ce 16 sportive cazate in Poiana Brasov care s-au antrenat in Postavaru au ajuns la spital cu dureri de burta, greturi si varsaturi.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus