Stiri de ultima ora

Care este miza declarațiilor premierului Dăncilă despre Israel. CTP: ”Este o prostie”

Care este miza declarațiilor premierului Dăncilă despre Israel. CTP: ”Este o prostie”
Actualitate
Care este miza declarațiilor premierului Dăncilă despre Israel. CTP: ”Este o prostie”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că în spatele controversatelor declarații ale premierului Viorica Dăncilă despre mutarea ambasadei române din Tel Aviv se află o miză legată de ”legile antijustiție” anunțate de PSD.

Mai exact, CTP consideră că premierul Dăncilă, ”din ordinul domnului Dragnea”, ar încerca să câștige bunăvoința Statelor Unite, care a anunțat deja că își mută ambasada în Ierusalim. PSD pregătește două ordonanțe de modificare a legilor justiție, care au fost criticate de oficialii americani, însă, prin mutarea ambasadei României din Tel Aviv în ierusalim, liderii de la București ar încerca să câștige bunăvoința americanilor - mai spune Cristian Tudor Popescu pentru www.StirileProTV.ro. ”Este o încercare disperată a doamnei Dăncilă, din ordinul domnului Dragnea, de a schimba poziția Departamentului de Stat al Statelor Unite în legătură cu ordonanțele de urgență antijustiție pe care le-au dat guvernele PSD ALDE. Departamentul de Stat a exprimat de fiecare dată respingerea fermă în legătură cu astfel de acțiuni antijustiție.

Și acum, ministrul Justiției Tudorel Toader anunță lansarea a două noi torpile, privitoare la codurile penale, cât și la desființarea hotărârilor definitive cu privire la compelturile de 5 ale Înaltei Curți de Casație și justiție. Și atunci, doamna Dăncilă încearcă să capteze bunăvoința diplomației americane, înainte de aceste două noi acțiuni antijustiție ale Guvernului, ceea ce și aceasta este o prostie.” - a declarat jurnalistul.

CTP, despre declarațiile lui Dăncilă: ”O colecție de fracturi logice, mergând până la grotesc”
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus