Stiri de ultima ora

CALIFICARE! România remizează alb cu Franța și merge în SEMIFINALE!

CALIFICARE! România remizează alb cu Franța și merge în SEMIFINALE!
Actualitate
România s-a calificat în premieră în semifinalele unui Campionatul European de fotbal Under 21, dar a obţinut şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Franţei, 0-0, pe Stadionul ''Dino Manuzzi'' din Cesena.

Actualizat: 25.06.2019 - 00:25

Tricolorii a avut un parcurs de vis până acum la Euro 2019. Selecționata lui Mirel Rădoi a obținut șapte puncte, după două victorii (4-1 cu Croația și 4-2 cu Anglia) și un egal, 0-0 cu Franța. Tricolorii mici vor întâlni în semifinală campioana europeană en-titre, Germania.

De asemenea, acest rezultat ne asigură prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, lucru care nu s-a mai întâmplat de mai bine de jumătate de secol. Naționala mică a României are doar trei participări la Jocuri: Paris 1924, Helsinki 1956 și Tokyo 1964.

Iată cum a arătat componența celor două echipe:

Franța: Bernardoni - Amian, Konate, Upamecano, Sarr - Ntcham, Tousart, Guendouzi, Thuram (Del Castillo 84 )- Mateta, Ikone (Reine-Adelaide 84 )

România: I. Radu - Cr.Manea, Nedelcearu, Ad. Rus, Boboc - Nedelcu, Cicâldău (T.Băluță 59 ) - Olaru (Vl. Dragomir 72 ), I. Hagi, Fl. Coman - Puşcaş (Ad. Petre 83 )

România va întâlni în semifinale echipa Germaniei, joi, pe stadionul din Reggio Emilia.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus