Stiri de ultima ora

Calculele lui Tăriceanu după referendum: Un milion de români au votat împotrivă

Calculele lui Tăriceanu după referendum: Un milion de români au votat împotrivă
Actualitate
Călin Popescu Tăriceanu a atras atenţia azi că în ciuda votului la referendum, problemele din justiţie rămân şi trebuie rezolvate. El a subliniat că, de fapt, la referendum au votat împotrivă un milion de oameni.

Călin Popescu Tăriceanu: „La referendum au votat împotrivă un milion de oameni. Încă 1,4 milioane nu au votat. Sunt două milioane care au dezavuat referendumul, fie printr-un vot clar împotrivă, fie neparticipând la referendum.

Acestor cetăţeni, precum şi tuturor cetăţenilor din România vreau să le transmit următorul mesaj din partea noastră: problemele cu care se confruntă justiţia din România- ascultarea pe scară largă a telefoanelor, protocoalele secrete dintre servicii, procuratură, Înalta Curte, CSM, abuzurile din justiţie ale procurorilor deja celebre, presiunile făcute de servicii şi procurori asupra judecătorilor. Aceste probleme rămân în continuare. Ele nu s-au rezolvat prin aprobarea referendumului prin majoritate, el trebuie rezolvate. Nu ne putem imagina că ele se rezolvă de la sine”.

La referendumul pe justiţie, conform datelor centralizate de Biroul Electoral Central (BEC), peste 5 milioane de persoane au votat "Da" la ambele întrebări.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus