Stiri de ultima ora

Bogdan Andone, antrenor FCSB: Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea din această seară

Bogdan Andone, antrenor FCSB: Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea din această seară
Actualitate
Bogdan Andone a debutat cu o victorie în postura de antrenor principal la FCSB, joi, după 2-0 cu Milsami Orhei, în turul I preliminar al Ligii Europa. La finalul partidei, antrenorul FCSB-ului a spus că mai aşteaptă încă doi-trei jucători în lot.

9 afişări

Bogdan Andone, antrenor FCSB: Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea din această seară

Antrenorul FCSB-ului e mulţumit de jocul prestat de elevii săi: "Am spus-o şi ieri, la conferinţa de presă, primul meci din sezon nu este un meci simplu. Am încercat să ne impunem jocul, dar n-a fost simplu deloc. Băieţii care au venit de la echipa naţională au avut doar o săptămână de lucru cu echipa. Mă bucur pentru el (n.r Florin Tănase), pentru că a avut două reuşite. În această poziţie ne ajută şi pe faza ofensivă, dar şi pe faza defensivă. Îi felicit pe băieţi pentru atitudinea din această seară. 2-0 nu este un scor liniştitor, dar băieţii au jucat bine. După pauză n-am mai fost la fel de proaspeţi ca în prima repriză. Jucătorii care au venit se vor acomoda şi cu siguranţă vor face faţă la acest nivel", a spus Bogdan Andone.

Ionuţ Vînă a semnat azi cu FCSB, iar Bogdan Andone e mulţumit de acest transfer: "Ionuţ Vînă este o achiziţie foarte bună, mai ales că la Viitorul a jucat în sistemul 4-3-3. Se va acomoda rapid, pentru că are mulţi foşti colegi de la Viitorul aici. Mă bucură mult acest transfer", a spus Andone.

Andone anunţă noi transferuri: "Azi am vorbit cu patronul şi mi-a spus că mai e în discuţii cu doi-trei jucători. Sper ca discuţiile să se materializeze cât mai rapid şi jucătorii să vină alături de noi", a spus Bogdan Andone, după meciul cu Milsami Orhei.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus