Stiri de ultima ora

BLAT în fotbalul internațional: Una dintre vedetele lui Liverpool, atacant de națională, a fost prinsă la pariuri

BLAT în fotbalul internațional: Una dintre vedetele lui Liverpool, atacant de națională, a fost prinsă la pariuri
Actualitate
Atacantul lui Liverpool, Daniel Sturridge, a fost acuzat de Federația de Fotbal din Anglia că a încălcat două articole din regulament, care au legătură cu pariurile sportive.

Federația din Anglia a declarat că presupusele fapte ale jucătorului au avut loc în ianuarie 2018, atunci când Sturridge era împrumutat la echipa West Bromwich Albion, și ar avea legătură cu transmiterea informațiilor despre fotbaliști, antrenori, selecția jucătorilor sau chestiuni disciplinare, care nu erau publice la momentul respectiv.

Cele două articole pe care le-a încălcat Daniel Sturridge

Articolul E8 (1)(a) - ”un participant la joc nu are voie să parieze, direct sau indirect, sau să dea informații sau să permită și să îi ofere altcuiva un motiv de a paria orice meci din lume. De asemenea, acesta nu are voie să parieze pe transferurile de jucători sau pe angajarea unui antrenor”.

Rule E8(1)(b) - ”dacă un jucător ajută o altă persoană cu informații legate de fotbal, pe care acesta le-a obținut datorită statutului de jucător și care nu sunt publice în acel moment, jucătorul încalcă regulamentul".

Daniel Sturridge va avea timp până pe 20 noiembrie să ofere un răspuns în legătură cu acuzațiile primite.

Ofițerul de presă al echipei Liverpool a declarat că cei din cadrul clubului au vorbit cu Sturridge, iar acesta a negat totul.

"Daniel a asigurat clubul că va coopera pe tot parcursul acestui proces și ne-a spus categoric că nu a pariat niciodată pe fotbal.

Până când nu se va încheia acest proces nu vom face nicio declarație", a spus un reprezentat al celor de la Liverpool, potrivit liverpoolecho.co.uk.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus