Stiri de ultima ora

Avocatul lui Radu Mazăre, DETALII PICANTE de după gratii - Ce face fostul primar al Constanței în penitenciar

Avocatul lui Radu Mazăre, DETALII PICANTE de după gratii - Ce face fostul primar al Constanței în penitenciar
Actualitate
Apărătorul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, a declarat marți că fostul primar al Constanței se aștepta să fie arestat și că la Rahova nu s-a plâns de nimic, subliniind că acesta a început să citească istorie și geografie. Avocatul a mai spus că Mazăre are doi colegi de celulă, conform Mediafax.

Apărătorul a mai subliniat că fostul primar al Constanței i-a dictat un comunicat care va fi transmis presei după ce va fi redactat.

Radu Mazăre așteaptă să fie dus de la Penitenciarul Rahova la Înalta Curte de Casație și Justiție, ca instanța să confirme mandatul de arestare preventivă dispus în dosarul Polaris. În acest dosar, Mazăre a fost condamnat în primă instanță la 9 ani și 10 luni de închisoare.

Fostul primar a fost plasat, în acest dosar, sub control judiciar, însă acesta a încălcat condițiile și a plecat în Madagascar, fiind emis mandat de arestare pe numele său. Potrivit procedurii, inculpatul trebuie prezentat în fața instanței pentru confirmarea mandatului.

Fostul primar al Constanței Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-și ispăși pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în alt dosar, cel al retrocedărilor, a fost escortat cu Poliția până la Penitenciarul Rahova.

Fostul edil a fost adus cu un avion de linie Tarom, aeronava având escală la Paris. Mazăre a fost plecat în Madagascar mai bine de un an, iar acolo a făcut demersuri, potrivit avocaților săi, pentru a obține azil.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus