Stiri de ultima ora

Autocar cu 30 de persoane, un microbuz şi o maşină, implicate într-un accident/ Cinci persoane au fost rănite

Autocar cu 30 de persoane, un microbuz şi o maşină, implicate într-un accident/ Cinci persoane au fost rănite
Actualitate
Un autocar care transporta 30 de persoane, precum şi un microbuz şi o maşină în care se aflau alţi zece oameni, au fost implicate, marţi, într-un accident rutier produs în judeţul Timiş. Cinci persoane au fost transportate la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

20 afişări

Autocar cu 30 de persoane, un microbuz şi o maşină, implicate într-un accident în Timiş

Accidentul rutier a avut loc, marţi, în localitatea Comloşu Mare, din judeţul Timiş. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, în accident au fost implicate un autocar care transporta 30 de persoane, un microbuz cu şase persoane şi o maşină în care se aflau alţi patru oameni. În urma impactului, cinci persoane din maşină şi din microbuz au fost rănite, fiind transportate la spitalul din Jimbolia pentru îngrijiri medicale, având traumatisme minore.

Nicio persoană din autocar nu a fost rănită, pasagerii fiind preluaţi şi transportaţi de un alt autocar. „La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă", a arătat ISU Timiş.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus