Stiri de ultima ora

Au început înscrierile la Maratonul Internațional Sibiu, cel mai mare eveniment sportiv filantropic din România

Au început înscrierile la Maratonul Internațional Sibiu, cel mai mare eveniment sportiv filantropic din România
Actualitate
În acest an sunt așteptați în jur de 4.000 de alergători să participe la maratonul sibian. Fiecare alergător și susținător înscris poate să sprijine unul dintre cele 21 de proiecte înscrise. Alergătorii trebuie să achite o taxă de participare, iar susținătorii pot face donații directe.

Evenimentul va avea loc în data de 27 mai 2017. Termenul limită pentru înscrierile alergătorilor este 8 mai 2017, iar susținerile vor putea fi înregistrate până la data de 1 iulie 2017.

Noutatea acestui an o reprezintă cursa de 42 de km al cărei sponsor principal este o fabrică din Zona Industrială Vest din Sibiu.

La acest maraton se aleargă pentru cauze locale și naționale. Spre exemplu, organizația Funky Citizens propune o variantă a Constituției României, pentru copii. Copiii pot alerga și ei la maratonul din Sibiu, potrivit organizatorilor.

"De-a lungul celor cinci ediții ale SemiMaratonului, sibienii au alergat pentru 100 de proiecte și au strâns peste 940.500 lei", se arată în comunicat. Printre participanții de anul trecut de la acest maraton se numără și Carmen Iohannis, care a alergat pentru a ajuta o asociație a spitalului județean, care a cumpărat ulterior aparatură pentru copiii prematuri.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus