Stiri de ultima ora

Anunț BOMBĂ al autorităților: NU mai sunt BANI DE PENSII! Până când se mai fac plățile

Anunț BOMBĂ al autorităților: NU mai sunt BANI DE PENSII! Până când se mai fac plățile
Actualitate
Anunț BOMBĂ al autorităților: NU mai sunt BANI DE PENSII! Până când se mai fac plățile

Foto: Pixabay.com Eveniment

Acuzații grave la adresa actualei guvernări. Pro România, partidul condus de Victor Ponta, acuză coaliția PSD - ALDE că nu mai are bani pentru a implementa Legea pensiilor, aşa că încearcă să păcălească pensionarii amânând aplicarea legii până după 2020.

"Legea pensiilor trebuie să intre în vigoare, cu toate majorările, de la 1 ianuarie 2019, nu trebuie să aşteptăm până în anul 2021! Trebuie să fim corecţi cu cei peste 5 milioane de pensionari şi să beneficieze de măriri cât mai curând posibil. Dacă sunt bani la buget, de ce trebuie să aşteptăm până în 2021? Tocmai de aceea, colegii deputaţi din PRO România au depus un amendament pentru ca toate majorările prevăzute de lege să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019", a declarat deputatul Pro România Emilia Meiroşu, într-un comunicat de presă, citat de obiectivbr.ro.

"Cetăţenii au nevoie de majorări în prezent, pentru că acum sunt creşteri de preţuri. Deja se vorbeşte despre o creştere cu 30% la produsele de bază în decembrie 2018, comparativ cu anul trecut! În cazul în care Guvernul Dăncilă-Dragnea nu face tot posibilul pentru ca toate majorările promise de legea pensiilor să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019, există un singur motiv: nu sunt bani! Aşadar, legea pensiilor este o minciună, praf în ochii pensionarilor!", a punctat deputatul.

Emilia Meiroşu propune şi o soluţie pentru majorarea veniturilor pensionarilor: suspendarea pentru 1 an a subvenţiei primite de partide şi utilizarea fondurilor pentru plata pensiilor.

" PSD a primit doar în luna septembrie 35 de milioane de lei, iar PNL - 16 milioane. Suma totală pentru 2018 plătită partidelor este de 190 de milioane de lei. Nu mai puţin de 300.000 de pensii minime ar fi putut fi acordate din această sumă", a argumentat Meiroşu.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus