Stiri de ultima ora

Anunțul oficial făcut de Elton John. De ce boală suferă

Anunțul oficial făcut de Elton John. De ce boală suferă
Actualitate
Elton John şi-a cerut scuze după ce a întrerupt, duminică, un concert la Auckland (Noua Zeelandă). Cântăreţul în vârstă de 72 de ani a declarat pe Twitter că suferă de pneumonie.

Pe contul său, starul, recent premiat cu Oscar pentru "Rocketman", le-a mulţumit fanilor că au venit în număr atât de mare la concertul organizat în cadrul turneului său de adio. El şi-a cerut scuze şi pentru că boala i-a afectat interpretarea: "Eram hotărât să ofer tot ce-i mai bun", a scris el. "Am cântat şi cânt cu inima, până când vocea mă va ţine. Sunt dezamăgit, profund supărat şi îmi pare rău. Am dat tot ce-am avut. Mulţumesc pentru sprijinul extraordinar şi pentru dragostea pe care mi-aţi arătat-o de-a lungul concertului. Vă sunt etern recunoscător". Intitulat "Farewell Yellow Brick Road", acest turneu mondial al lui Elton John este prezentat drept ultimul. El l-a început în 2018 şi ar trebui să se încheie în decembrie 2020.

Concertele sold-out, în care el interpretează compoziţii lansate pe parcursul întregii cariere, s-au bucurat până acum de critici favorabile. Reginald Kenneth Dwight, născut pe 25 martie 1947, în Anglia, este cunoscut sub numele de scenă Elton John. Este compozitor, cântăreţ şi actor. Într-o carieră de peste 55 de ani, a lansat 30 de albume de studio, care au fost vândute în peste 200 de milioane de exemplare.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus