Stiri de ultima ora

Andronescu, despre modificarea admiterii la liceu: "Ordinul acesta nu este ordin"

Andronescu, despre modificarea admiterii la liceu: Ordinul acesta nu este ordin
Actualitate
Ministrul Educaţiei s-a răzgândit. După ce luni a decis, printr-un ordin, să amâne probele vocaţionale pentru admiterea la liceu, marţi a declarat pentru Ştirile PRO TV că acest ordin nu există şi că anulează modificarea apărută luni.

Astfel, spune Ecaterina Andronescu, admiterea la liceu se desfăşoară conform calendarului, iar probele vocaţionale vor avea loc de miercuri până pe 17 mai. Luni, un ordin semnat chiar de ministrul Ecaterina Andronescu, cu număr de înregistrare, cu semnătură și ștampilă, trimis către Monitorul Oficial, dar și către toate inspectoratele școlare din țară, anunța brusc că se schimbă data de susținere a probelor vocaționale pentru admiterea la liceu. Concret, conform proaspătului ordin, aceste probe ar fi trebuit să aibă loc între 10 și 12 iunie și nu între 15 și 17 mai, așa cum era prevăzut în actualul calendar.

La aflarea acestei vești, mai mulți părinți care au fost puși pe drumuri să-și înscrie copiii la proble vocaționale au spus că sunt total bulversați, că nu mai înțeleg ce se întâmplă.

Stiri Diverse

Discuție năucitoare între un polițist și un șofer băut: ”Să vorbesc cu mașina?”
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus