Stiri de ultima ora

ANCHETĂ PENALĂ după ce o femeie a fost împușcată în cap, din greșeală, de un polițist: În ce stare este victima (VIDEO)

ANCHETĂ PENALĂ după ce o femeie a fost împușcată în cap, din greșeală, de un polițist: În ce stare este victima (VIDEO)
Actualitate
Anchetă penală după incidentul grav din Mureş, când o femeie a fost împuşcată, din greşeală, de un poliţist. Procurorii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ultraj. Între timp, victima trece prin momente critice. Medicii spun că operaţia a reușit, dar este încă în comă indusă, informează B1 TV. 

Femeia a suferit o primă intervenţie chirurgicală şi de atunci a fost ţinută conectată la aparate, în comă indusă. Medicii încearcă să o trezească treptat să vadă cum rezistă fără ajutorul aparatelor.

”Pacienta are o evoluţie favorabilă, s-a decis oprirea sedării şi trezirea treptată din coma profundă, după aceasta s-au observat unele semne la stimulii externi. Trezirea se va face treptat pentru a evita complicaţiile”, a declarat Adela Golea, purtătorul de cuvânt al Spitalului de urgență din Cluj. 

Medicii spun că perioada următoare este hotârătoare pentru starea femeii însă vor face tot ce le stă în putinţă să o salveze mai ales că acasă o aşteaptă trei copii.

Victima, de 59 de ani, a fost împuşcată în localitatea Aluniş din judeţul Mureş. Abia ieșise dintr-un magazin când a fost de un glonţ tras de poliţiştii care urmăreau un bărbat în trafic care nu a oprit la semnalul lor.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, însă întrucat starea ei s-a agravat, a fost transferată la Clinica de Neurochirurgie din Cluj.

Între timp, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar în paralel o alta investigație îl vizeaza pe șoferul fugar, de la care a pornit toată nenorocirea. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus