Stiri de ultima ora

Alina Gorghiu, fost preşedinte PNL, acuză manevre ale PSD: De ce a apărut tema impozitării pensiilor magistraţilor

Alina Gorghiu, fost preşedinte PNL, acuză manevre ale PSD: De ce a apărut tema impozitării pensiilor magistraţilor
Actualitate
Senatorul Alina Gorghiu, fost preşedinte PNL, acuză PSD că lansează tema neconstituţională a impozitării penasiilor megistraţilor pentru a genera o dezbatere falsă şi a canaliza nemulţumirea populară către justiţie.

"Examen la materia “demontarea șarlataniilor PSD”.

Întrebare. De ce promovează Ministerul Finanțelor o idee de impozitare a pensiilor de serviciu și a pensiilor de asigurări sociale de stat, știind bine că aproape sigur se va ajunge la încălcarea Constituției dacă va fi promovat un astfel de act normativ? Iar apoi, chiar dacă măsura va fi implementată, veniturile aduse nici vorbă să acopere găurile din buget pe unde a început să intre apa... (Nu vă mai întrebați unde este studiul de impact, evident că lipsește! Tocmai ca să nu se vadă mai bine cum stă treaba cu cele de mai sus).

Răspunsul corect. Pentru a atrage opinia publică într-o dezbatere falsă, prin care să se ajungă unde vrea PSD - nemulțumirea populară să fie canalizată fix pe pensiile magistraților. Deci se urmărește în continuare strategia din epoca Dragnea.

Dacă asta nu e presiune propagandistică pe sistemul de justiție, nu știu ce ar putea fi mai mult. Alegi un subiect delicat și îl prezinți oamenilor cât de exagerat poți, ca să generezi o imagine falsă asupra magistraților, exact așa cum convine partidului de guvernământ...
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus