Stiri de ultima ora

Alexandru Cumpănașu s-a DEZLĂNȚUIT și anunță protest de stradă împotriva familiei lui Dincă

Alexandru Cumpănașu s-a DEZLĂNȚUIT și anunță protest de stradă împotriva familiei lui Dincă
Actualitate
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a izbucnit la adresa familiei lui Gheorghe Dincă, imediat după ce fiul lui Dincă a bătut mai mulți jurnaliști în fața sediului CNA. Cumpănașu anunță că va face un protest de stradă.

"O țară UMILITĂ de INFRACTORI! Solicit, încă o dată, MINISTRULUI de INTERNE și PROCURORULUI GENERAL, ARESTAREA de rgență a familiei DINCĂ! Nu tratarea acestora ca REGI și VICTIME la CNA! SISTEMUL PTOTEJEAZĂ ACEST CLAN și pe TOȚI CEI VINOVAȚI. TREZIȚI-VĂ ROMÂNI! Miting zilele următoare! Stabilim împreună locul. OAMENI DIN CLANUL DINCĂ MI-AU AMENINȚAT RECENT FAMILIA! S-a ajuns la vorbele mele: "Fiți slugile SISTEMULUI, până veți fi următoarea țintă".

CULMEA JUSTIȚIEI ȘI A ADEVĂRULUI: Fiul și fiica lui Dincă se află la Consiliul Național al Audiovizualului în calitate de PARTE VĂTĂMATĂ și Alexandru Cumpănașu este atacat vehement de întreg SISTEMUL!

Cine mai avea dubii despre cine este în spatele FAPTELOR ORIBILE DE LA CARACAL, să se uite la statul român de astăzi. S-a uitat rapid strigătul Alexandrei la 112, abuzurile autorităților din Caracal și ale DIICOT. Noua conducere a SISTEMULUI vrea salvarea lui DINCĂ, a familiei acestuia și UITAREA fetelor și condamnarea prin orice cale a MEA ca omul care a ÎNFRUNTAT sistemul și nu a acceptat că Alexandra este MOARTĂ așa cum mi s-a DICTAT!
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus