Stiri de ultima ora

ALERTĂ METEO! Temperaturi de 35 de grade Celsius. Disconfort termic și FURTUNI! (VIDEO)

ALERTĂ METEO! Temperaturi de 35 de grade Celsius. Disconfort termic și FURTUNI! (VIDEO)
Actualitate
După furtuni, vine canicula. Vremea devine foarte călduroasă astazi, iar indicele de confort termic poate depăşi nivelul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de câmpie, unde maximele termice pot ajunge la 34 de grade Celsius. Cu toate acestea nu scăpăm de ploi. Ni se alătură cu mai multe date Dinu Marasoiu, meteorolog ANM.

 Meteorologul Dinu Mărășoiu a declarat pentru Știrile B1 TV că vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile vestice, nord-vestice, sudice și sud-estice și pe arii restrânse în restul teritoriului, după-amiaza disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! MAREA CÂNTĂREAȚĂ VA PĂRĂSI SCENA! INCREDIBIL CINE ESTE (GALERIE FOTO)

Îndeosebi după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată la deal și la munte și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și izolat 35...40 l/mp.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus