Stiri de ultima ora

Alertă în Vrancea după ce patru copii au dispărut de acasă. Pista pe care merg anchetatorii

Alertă în Vrancea după ce patru copii au dispărut de acasă. Pista pe care merg anchetatorii
Actualitate
Patru copii cu vârste între 10 și 13 ani au dispărut de acasă, din comuna Bolotești, județul Vrancea. O femeie a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autorităților. Potrivit localnicilor, copiii s-ar fi ascuns într-o pădure, să nu fie certați că au lipsit de acasă.

Potrivit presei locale, cei patru minori ar fi doi frați dintr-o familie și doi frați din altă familie.

Incidentul s-a produs în satul Vităneștii de sub Măgură, din comuna Bolotești, județul Vrancea și a fost sesizat de o femeie care a sunat la 112 și a anunțat că cei patru copii au plecat la scăldat marți, în jurul orei 18.00, au revenit acasă abia miercuri dimineață și apoi au dispărut din nou.

Localnicii spun că toți cei patru copii s-au ascuns în pădure ca să nu fie certați de părinți pentru că au lipsit noaptea de acasă.

Autoritățile au declanșat o amplă operațiune de căutare la care participă echipe de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

„Copiii se joacă, nu știu că fac rău. Ei au fugit în pădure, îi căutăm cu ATV-ul. La operațiune participă vreo 40, 50 de persoane, polițiști, pompieri, jandarmi. Copiii sunt bine, îi vom găsi și îi vom aduce acasă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, primarul comunei Bolotești, Fănică Popa.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus