Stiri de ultima ora

Alertă cu bombă într-un avion WizzAir. Aeronava a aterizat de urgență pe Otopeni

Alertă cu bombă într-un avion WizzAir. Aeronava a aterizat de urgență pe Otopeni
Actualitate
Alertă cu bombă într-un avion WizzAir. Aeronava a aterizat de urgență pe Otopeni

Un avion al companiei WizzAir care venea de la Kutaisi și se îndrepta spre Varșovia a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni din București, după o alertă cu bombă la bord.

LIVE TEXT:

ora 16.55 Pe Otopeni au ajuns pompieri, ambulanțe și o echipă anti-tero. Avionul a fost în acest moment izolat și bomba este căutată de forțele de intervenție. Sunt verificate inclusiv bagajele pasagerilor.

ora 16.54 SRI anunță că a fost instituită celulă de criză pe Otopeni.

ora 16.45 Aeronews România confirmă informația printr-un mesaj publicat pe pagina oficială de Twitter

ȘTIREA INIȚIALĂ - Potrivit unui cititor Digi24, care se află la aeroport, la Otopeni sunt deja cinci mașini de pompieri și, în acest moment, trupele de securitate se îndreaptă spre avion.

Potrivit cititorului nostru, aeronava a fost parcată în secțiunea „Încercări Motoare” a aeroportului, în poziția specială pentru acest tip de amenințare.

Informația a fost confirmată pentru www.digi24.ro de surse din cadrul Aeroportului Otopeni. Potrivit acestora, la bordul aeronavei se aflau 173 de pasageri, care au fost debarcați conform procedurilor de urgență în acest caz.

Potrivi surselor www.digi24.ro, o femeie a fost cea care a anunțat, telefonic, prezența unei presupuse bombe la bord. Aceasta a contactat telefonic aeroportul din Kutaisi.

Articole similare :
comments powered by Disqus