Stiri de ultima ora

ALERTĂ - Dosarul Sorinei va fi strămutat la Slatina

ALERTĂ - Dosarul Sorinei va fi strămutat la Slatina
Actualitate
Dosarul Sorinei de la Baia de Aramă va fi strămutat la Slatina, au decis magistrații Curții de Apel Craiova, conform Antena3. Solicitarea a fost făcută de familia Săcărin.

După ce Tribunalul Mehedinți a transferat Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cererea formulată de Procurorul general Bogdan Licu de a emite o ordonanță președințială prin care  minorei Sorina Săcărin, cea în jurul cărei s-a iscat un scandal național privind condiţiile adopţiei, să nu poată părăsi ţara, pe rolul acestei instanțe a rămas disjunsă cauza privind strămutarea procesului. Judecătorii de la Tribunalul Mehedinși s-au pronunțat în dosarul 1769/101/2019, având ca obiect „strămutare Disjunsă cauza din dosarul nr.1762/101/2019”, printr-o declinare de competență.

„Cu privire la cererea de strămutare, s-a constituit un nou dosar, tot pe rolul Tribunalului, având ca obiect strămutarea, iar soluția dată de judecători a fost declinarea competenței privind acestă strămutare către Curtea de Apel Craiova. Această instanță va analiza dosarul și va da o soluție”, a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Mehedinți, judecătorul Corado Gabriel Ungureanu.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au decis astăzi ca dosarul Sorinei să fie strămutat la Tribunalul Olt.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus