Stiri de ultima ora

Accident pe pista de aterizare. O persoană a fost ucisă după ce a fost lovită de un avion

Accident pe pista de aterizare. O persoană a fost ucisă după ce a fost lovită de un avion
Actualitate
Persoana a fost lovită şi ucisă, joi seară, pe pista 17R de o aeronavă care ateriza, au transmis pe Twitter reprezentanţii Aeroportului Internaţional Austin-Bergstrom din Texas, adăugând că incidentul va fi investigat. Victima era o persoană adultă, au indicat reprezentanţii serviciilor de urgenţă. Potrivit aeroportului, un pilot a observat o persoană pe pistă înainte de raportarea decesului.

„Conform informaţiilor iniţiale, un pilot al cursei 1392 operată de compania Southwest Airlines a raportat către Aeroportul Internaţional Austin-Bergstrom că au văzut o persoană neautorizată pe pista 17-Right, după ce aeronava lor (un Boeing 737) a aterizat, joi, la ora 20:12”, au precizat reprezentanţii aeroportului american. „AUS Airport Operations a investigat raportul şi a găsit victima pe pistă”, potrivit comunicatului emis de aeroport, care a adăugat că Departamentul de Poliţie din Austin (APD) investighează acest incident.

Potrivit media locale, APD a indicat că persoana decedată nu purta echipamentul specific al lucrătorilor aeroportului. Administraţia Federală pentru Aviaţie din SUA asistă APD în investigarea acestui incident. Pista pe care a avut loc incidentul a fost închisă ulterior. Aeroportul, situat la sud de capitala statului Texas, dispune de încă o pistă pe care operaţiunile au continuat.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus