Stiri de ultima ora

Accident la Liceul de Arte "Bălașa Doamna" din Târgoviște: Un băiat de 12 ani s-a împiedicat și a căzut un etaj. Copilul este în comă și a fost adus la București

Accident la Liceul de Arte Bălașa Doamna din Târgoviște: Un băiat de 12 ani s-a împiedicat și a căzut un etaj. Copilul este în comă și a fost adus la București
Actualitate
Accident la Liceul de Arte "Bălașa Doamna" din Târgoviște: Un băiat de 12 ani s-a împiedicat și a căzut un etaj. Copilul este în comă și a fost adus la București

Incident grav la Liceul de Arte "Bălașa Doamna" din Târgoviște. Un băiat de 12 ani s-a împiedicat și a căzut un etaj, printre balustradele scării. S-a lovit foarte puternic la cap. Ieșise din amfiteatrul școlii, unde se desfășura un spectacol. Copilul e în comă și a fost transferat de urgență la spitalul Bagdasar Arseni din București.

Incident la un liceu din Târgoviște

Băiatul venise la școală pentru un spectacol. Era cu mama lui, care e profesoară de pian la același liceu. La un moment dat, băiatul a ieșit pe hol cu alți copii. S-a împiedicat de un ghiveci și s-a rostogolit printre balustradele unei scări în spirale. În urma căzăturii, s-a lovit puternic la cap.

Medicii l-au transportat de urgență pe copil la spitalul din Târgoviște. Tatăl elevului este şi el cadru didactic, la Universitatea Valahia din Târgovişte. Nu își explică ce s-a întâmplat.

Inspectoratul Școlar Dâmbovița spune că a fost un accident. Copiii nu alergau si nici nu a fost vorba de vreo altercatie.

Copilul a fost transferat cu o ambulanţă la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală. Atât Inspectoratul Școlar Dâmbovița, cât și Poliția anchetează incidentul.

Articole similare :
comments powered by Disqus