Stiri de ultima ora

A sunat la 112 după ce nevasta i-a dat cu sapa în cap. Femeia spune că s-a răzbunat pentru bătăile primite

A sunat la 112 după ce nevasta i-a dat cu sapa în cap. Femeia spune că s-a răzbunat pentru bătăile primite
Actualitate
A sunat la 112 după ce nevasta i-a dat cu sapa în cap. Femeia spune că s-a răzbunat pentru bătăile primite

30-06-2020 17:52 Autor: Stirileprotv.ro

Un bărbat din Iași a sunat la 112 și a anunțat că îl agresează nevasta. A povestit cum femeia i-a dat cu sapa în cap, după ce s-au certat pentru o pomană. Suspecta recunoaște parțial acuzațiile.

  Și-a lovit partenerul, dar nu cu respectiva unealtă. Și nu neapărat din cauza contrelor pe tema praznicului, ci ca să se răzbune pentru bătăile pe care le-ar fi primit, la rândul ei. Apelul la 112 a venit duminică noaptea. Omul, de loc din Țibana, le-a spus operatorilor că sângerează din abundență după ce nevasta l-a lovit cu sapa în cap. Petru Jugănaru, victimă: ”Uitați aici, mi-a spart capul. Sare la bătaie, panaramă, spectacol, scoate copiii la interval. Ne-am gândit să dau divorț, să plece, să-i dea drumul la maica-să și la taică-său și eu să stau liniștit, îi dau partea care vrea și sănătate, bea și nu vine câte o săptămână acasă”.

Bărbatul, dar și copiii cuplului, spun că femeia are probleme cu alcoolul. Și-ar mai fi atacat soțul cu un cuțit.  

Fiul spune că mama lui devine alt om de la alcool

  Ionuț Tudorache, fiul soților: ”Nu mai are control, dacă bea un singur pahar pur și simplu nu mai este om. Amenințare cu moartea, chiar și la mine, trage cu ciocănelul, un pahar, două-trei și devine alt om, e foarte violentă, vrea să-mi bată și sora. Dacă o iau pe sora mea de aici și el rămâne singur, prin somn poate îi face ceva”. Femeia în vârstă de 47 de ani are propria variantă. Spune că a vrut să riposteze loviturilor pe care și ea le primește de la partenerul de viață. ”Reporter: I-ați dat cu sapa în cap?Silvia Jugănaru, soția: Nu este adevărat, cu scurtătura de la care ați văzut vânătăile. Cât să stau bătută.Reporter: Adică ați dat și dumneavoastră înapoi? Silvia Jugănaru: Atât, cu scurtătură aceea cu care mi-a dat el”. Circul a continuat și după apelul la 112. Bărbatul a refuzat internarea, iar femeia a cerut chiar ea un control de specialitate.
stirileprotv.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus