Stiri de ultima ora

A început campania „Românii plantează: O pădure cât o țară” (AUDIO)

A început campania „Românii plantează: O pădure cât o țară” (AUDIO)
Actualitate
Este cel mai amplu plan de împădurire propsu de autorități în ultimii zece ani.

Peste 1.100 de pepiniere ale Regiei Naționale a Pădurilor și sute de pepiniere ale ocoalelor silvice private vor livra aproximativ 50 de milioane de puieți, pentru întregul program de anul acesta.

Ministrul Costel Alexe, aflat la Pepiniera Cozieni, din cadrul Ocolului Silvic Brănești:https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/02/20feb-20-Alexe-plantam-copacei.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău. 

Ar urma să fie plantate de la zero, două mii 500 de păduri noi, peste o mie de hectare de terenuri degradate și vor fi completate cu puieți șapte mii de păduri tinere:

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/02/20feb-20-Alexe-O-padure-cat-o-tara.mp3EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău. 

Campania cuprinde și începerea lucrărilor la centura verde a municipiului Oradea, pe o suprafață de 65 de hectare, dar și la perdeaua de protecție a autostrăzii A2 din județul Constanța – 24 de hectare.

Ministerul Mediului a semnat un protocol cu Asociația Comunelor, care prevede că primăriile vor oferi terenuri degradate pentru a extinde aria de împădurire.

europafm.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus